Så löd fredags middagen hos oss. Gott gott. Älskar såser av alla de slag. Emmis skrutt åt med god aptit, Tzatziki är en av hennes favorit saker att ”dippa” i
Ryggbiff med ädelostsås. Var så sugen på en rejäl biff och mustigt rödvin denna fredag, vilken tur att jag då kikade in på Coop Extra som hade en liten skylt med 199 kr varje fredag för ryggbiff och entrecote, närproducerat och allt
Lite som om livet vore en dessert rodde jag idag ihop en jäkla nice middag. Helt nya smaker togs ombord i den omsvallande smaklöksdjungeln och visst fan kan jag sitta här och vara nöjd i detta nu
Hoppsan så var det redan lördag minsann. Inte vilken lördag som helst är det, det är den sista för denna månaden och den är härligt vårlig och solig, i alla fall i här nere i Skåneland
Oj, vilken lyxig middag det blev igår kväll. Ryggbiff med murkelsås och ugnsrostade rotfrukter. Jag hade aldrig gjort murkelsås tidigare, men har ätit det hos andra och dessutom brukar Victoria på matplatsen () prata väldigt gott om den här såsen
Ryggbiff med Klyftpotatis och Hemmagjord Bea. Till fyra personer köpte vi en hel ryggbiff på 1,2 kg, och det räckte även till två biffmackor (recept kommer i veckan)
Ryggbiff med smak av vitlök och chili. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad
Melodifestivalen ja. Det är ju ikväll det börjar. Har faktiskt inte hängt med riktigt, det brukar ju vara så mycket reklam och ståhej före det börjar men tycker det varit väldigt tyst i år
Ryggbiff har blivit det kött jag oftast köper när jag åker till Thuressons. Det är ett säkert kort, då jag vet att det köttet alltid motsvarar mina förväntningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.