När potatisenoch rotsakerna börjar bli klara så grilla eller stek köttet, tänk på att ett rött eller rosa kött är mörare ochsaftigare än ett genomstekt kött
Se även receptet på ryggbiffmed “Hasselbackspotatisochbéarnaisesås” och Pommes ochvitlökssmör. Servera ryggbiffarnamed den stekta löken, kokt potatis, skysås och blandad sallad
Servera allt när det är varmt och häll över det smälta vitlökssmöret över köttet. Hetta upp oljan i en stor stekpanna, stek aubergineskivornai oljan på varje sidatills de fått gyllenbrun färg, salta
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer ochverkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Enkelt gott ochgrillatmed hängmörad ryggbiff, klyftpotatisoch svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta medflingsalt
Bryn krossad vitlöki oljanLägg i den gula hackade löken ochkycklingenoch rör omLägg i det koktarisetoch stek under omrörning Lägg ifisksåsenochvitpepparoch rör omPutta allt åt sidanoch lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrikoch strö över korianderServeramedlimeoch gurka Bättre än nässpray
Jag vill ha mitt nötkött mediumstektoch steker du skivori stekpannan går det fort. Till det serverade vi förvällt (lättkokt) färsk grön sparris som vilindadeini bacon ochstekte på hög värme tills baconet fått färg
Ryggbiffmed ädelostsås. Biffenfick nöja sigmed salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.