Gärna i minst en timme för smakens skull men har du inte tid kan du låta den stå medans du fixar i ordning resten av salladen (se då till att ha skivat löken väldigt tunt samt skaka burken ordentligt)
Rödlök. Sallad medavocado, soltorkade tomater, ruccola, paprika mm. Sallader är så underbara, för det är ju egentligen bara ett hopsläng av olika livsmedel man tycker om
Tillsätt kanel och smaka avmed salt och peppar - slå dressingen översalladen och blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
½ liten rödlök. Tyvärr har jag inte postat nya recept lika frekvent som förut nu under sommaren, men från och med nu hoppas jag kunna hålla samma uppdatering igen
De smakar så gott efter den behandlingen och ger mycket trevligt crunch strödda på en sallad. De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
I med crème fraiche, grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver. Använd gärna lite hackade soltorkade tomater samt smulad fetaost i såsen för att förhöja smaken
Så jag gjorde en liten sats i söndags kväll samtidigt som jag bakade bananbrödet. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.