Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Lägg till sist på rödbets- och chevréknyterna. Fördela rödbetsblandningen mitt på fyrkanterna. Kombinationen rödbetor och chevéost är oslagbar och när vi grillade så gjorde jag knyten med rödbetor och chevéost i
Det har varit flera resor till goda vänner på sistondes och istället för den obligatoriska skumpaflaskan så känns det roligare med något orginellare och där lite eget engagemang har lagts till
Spröda och delikata Raw Biscotti. De är gjorda av nötsorter som är väldigt spröda så du ska helst inte byta ut dem mot allt för torra sorter, annars kan du nog smaksätta dem hur du vill men här kommer mina som är smaksatta med Ingefära/Carob och Vanilj/Citron
Blanda de torra ingredienserna, rör ner ägg och yoghurt. Ta ut och skär i snittar 1–2 cm breda. Lägg med ena snittsidan uppåt och låt dem torka cirka 30 minuter i ugnen på 100 grader
I vårt letande efter lämpliga saker att servera i vårt kafé i Blå Huset blev vi tipsade av en god vän om detta recept med blå vallmpfrön och massor med citron
Eftersom saffran är så dyrt i år blir det inga saffranskorpor för min del utan istället gjorde jag dessa biscotti med de syltade apelsin- och citronskalen jag gjorde förra veckan
Jag är som ni säkert märkt glad i biscottioch de med lavendel är klart bäst tycker jag jag gillar mina små som en munsbit till kvälls teet men man kan självklart göra dessa större och förlänga gräddningstiden om man önskar
Så jag valde en med mandel och kardemumma två goda smaker jag gillar mycket. Nu blev det min tur att testa att baka Biscotti det har hellt enkelt inte blivit av förr
Rödbetssoppa. Tänkte ge er min fina frukost i receptform, jag har haft en sak för fruktsoppor på sistone, nyponsoppa, äppelsoppa och idag en rolig twist på blåbärssoppa med rödbetor i
Skär rödbetorna och palsternackan i tunna skivor, gärna på en mandolin. Värm olja i en tjockbottnad gryta, och stek några bitar i taget, tills de får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.