Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Så mycket folk det var på vår gågata och så många blå små påsar man såg i händerna här och där. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Servera med nykokt pasta, grovt hyvlad parmesan och en god sallad. 1. Stek den finhackade svampen och purjon försiktigt tillsammans med salt, peppar och paprikapulver tills det mjuknar
För att göra en gourmetpizza ännu lyxigare och godareså lägg på en god parmaskinka, ruccolasallad och hyvlad parmesan, ringla över lite balsamicocréme och du är i hamn
Receptet är inte för så många ifall du är lite skeptisk att prova. Passa på att göra krämig, supersmarrig pumpasoppa med lite smak av vitlök och grädde
Något som vi däremot vet med bestämdhet är att vi drack en så himla god efterrättsdrink i fredags. Mäktig efterrätt som fick bra plats i magen efter den inte så mäktiga middagen
Så där har ni receptet på min älskade morotssoppa. Den är så himla enkel att laga, smakar som en dröm, är rätt så billit och som pricken på i även hälsosam
För den blir så mycket godare och är löjligt enkel att svänga ihop själv. Och är det något du ska sluta köpa och börja göra själv så är det just pressgurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.