Om det var den torkade frukten och vitlöksmöret som gjorde kycklingen så saftig och god, eller om det berodde på att jag kostade på mig en majskyckling denhär gången, vet jag inte
Häll över vattnet så det täcker. Skala och klyfta löken. Rör ut mjölet i grädden. Skala och skär 2 morötter i mindre bitar. Skala 2 morötter och skär dem i bitar
Lägg kvargen i en bunke, tillsätt önskad mängd vispad eller ovispad grädde. Gör såhär. Jag har tidigare presenterat lösningar på detta PROBLEM genom att blanda ut kvargen med yoghurt men nu har jag hittat Den Optimala Lösningen
Denhär grönsaken kräver all uppmärksamhet och koncentration den kan få för att denskall bli en succé och nå upp till det gastronomiska rykte denså väl förtjänar
Lös upp bikarbonaten i den kokande mjölken. Har aldrig ätit banankaka tidigare så som tur var så hade jag gjort en liten extra tårtbotten så att jag själv skulle få smaka hur det var med banantårtbotten
Gör såhär. "Man ska bjuda kroppen på nått gott så att själen har lust att bo i den". Efter mitt socker förbud och fynd i alla sockerfria bakelser så blir det minst en om dagen
citron, finstrimlat skal. Lägg dem i formen och ös med marinaden. Vänd kyckling och päron 2-3 gånger under tillagningstiden. Blanda ner citronskalet när ca 10 min återstår. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.