Läs också. Njut av den krispiga gurkan när du tar första tuggan. Blanda vatten, ättika, salt och socker i en kastrull och koka upp så att salt och socker löser sig
Bakning/Baking. Pensla sedan dina bullar med sockerlagen så fort de kommit ur ugnen. Vispa lätt ihop ägg, salt och lite vatten till penslingen och pensla dina bullar
· Ta ut brickan/plåten ur frysen och ställ ballongen på den. · Doppa en ballong i chokladen och tryck den nedåt tills chokladen täcker sidorna så högt som du önskar
Alltsåhittar man en lösning som fungerar, så slipper man bli en gnällig surtant/surgubbe och gör istället något bra av det som ändå inte går att undvika
Koll på konserveringsmedel Om du inte fryser in din sylt och saft så kan dutillföra konserveringsmedel, det vill säga kemiska ämnen som bromsar utvecklingen av jäst- och mögelsvampar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.