För att motivera er till att baka bullarna själva i år (och många fler gånger framöver) tänkte jag dela med mig av hemligheterna som garanterat ger dig hembakta bullar i samma klass som konditoribullarna
Men idag kände jag för att prova ett kakrecept som faktiskt följde med stämplarna. Ät dem sen som de är eller gör en fyllning och montera kakorna två och två
Får väl se om Mr C är på det humöret när han väl vaknar, frågan är bara vart vi ska styra kosan. Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Två bitar tryckte jag i mig och jag fullkomligt njöt av varje smula, det går liksom inte att göra annat när hela munnen fylls av mörk len choklad, knapriga sötsalta nötter och en luftig chokladbotten, somatt kliva rakt in i chokladhimlen
Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den här härliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.