I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut. Idag är det kanelbullens dag och jag har inte hunnit baka en endast liten kringla
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Ni som kan det här ämnet får hemskt gärna bidra med er kunskap och erfarenhet. Vi beställde in mat både från pizzamenyn, deras klassiska hamburgertallrik med såser, en pasta med kyckling och svamp och vi blev otroligt nöjda som vanligt
(Ni har väl läst Olles skidfärd av Elsa Beskow, det är en av Lowes favoriter) 4 stora spättafiléer. Hade hört talas om pankopanering genom min obsession för asiatisk mat
Svårt att komma på vad du/niskall äta till middag ikväll. Fyllning. Dra pannan från plattan oc blanda i keso och fyll sen röran i pajskalet som nu svalnat lite
Inflammation är kroppens eget sätt att skydda sig genom att göra sig av med patogener, skadade celler och andra irritanter för att påbörja läkningsprocessen
Tv-kocken Anders Levén har skapat en “originalrulle” som ni snart får ta del av här på Salt&Peppar. Om en tunnbrödsfyllning lyckas överträffa Anders Levéns så belönas den med den ärofyllda utmärkelsen ”Sveriges bästa tunnbrödsrulle”
Nu ska den invigas med poppning, spännande. Som ni kanske har räknat ut så kommer även kvällens måltid (eller i alla fall receptet) ur Gröna lådan, denna gång en lax/räkgryta med smak av saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.