- En av oändligaanledningartill att älska surdegsbröd. Blanda samtligaingredienseri en bunke, vilken du sedan täcker över med plastfolie, och placerar på ett varmt ställe under natten
Igår öste regnet ner från morgon till kväll och vad passar bättre en sån dag än att baka bullar. Vi bestämde oss för att passa på och baka så vi har bullar som (förhoppningsvis) räcker hela sommaren
Mindrelyxigt var att dra på sig en förkylning. Idag känner jag mig dock ganska piggigen, efter att ha snorat och sovit massor sedan imitten av förra veckan
Men nu tror jag allt att sista semlan för i år är uppäten. Mycket mandelmassa är ett måste för mig och gärna lagom mängd grädde, köpsemlor har oftast lite för mycket grädde som man ändå måste skrapa bort
Äppelträden har iallafallinsettvilkentid på året det är och producerar mängder med enorma äpplen. Vårt Transperent Blanche producerade kanske inte stora mängder av äpplen, men de som kom var gigantiska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.