Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Den röda såsen som har lite hetta bredde jag på botten och fyllde sen bröden med allt gott. Såser är bara att röra ihop och smaka av, inga konstigheter
Skala och skär sellerin i tändstickssmala strimlor. Skär cornichonerna i tändsticksmala strimlor. Blanda majonnäs, crème fraiche och pepparrotsvisp i en bunke
Denna produkt är en blandning av olja o smör kan man säga som används en hel del på restauranger , finare matställen rynkar dock på näsan åt såsbas men jag tycker det är en mycket användbar produkt eftersom den är flytande även i kalla temperaturer
Den är gjordpå kokosolja och kokosgrädde, så lite rädd var jag allt att det inte skulle funka. Jag gjorde kulprovet, alltså droppade lite av smeten mot slutet i kallt vatten och ser om kolan håller ihop
Jag gjorde så här. Just det ni ska få receptetpå denna grymt goda rätt med helt lovely sås. Ingen Påskmat än men detta måste ni laga för det var så enkelt o smarrigt nämligen långkokta fläskkotletter i ljuvlig sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.