Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj. Jag älskar tacos och älskar matpajer och denna påminner en hel del om den vanliga tacopajen med creme fraiche som jag brukar göra, men denna är i större format
Ingredienser Spenatsoppa För 2 personer 400 g hackad spenat 1 st gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 kruka, en näve timjan 1 kruka, en näve basilika 1 kruka, en näve persilja 1 msk nypressad saft från citron 1 l benbuljong/ grönsaksbuljong/ kycklingbuljong 2 krm muskotnöt Efter tycke
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Pajdeg. Mät upp mjöl, skär kylskåpskallt matfett 5 - 6 bitar och lägg tillsammans med mjölet. Finfördela fettet med fingrarna till en smidig massa och lägg i vatten
4 dl vetemjöl1,5 tsk bakpulver0,5 tsk salt50 g rumsvarmt smör1,5 dl mjölkSätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser till pajdegen, arbeta sedan ihop med smör och mjölk till en deg
Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak
Vi åt en jättegod tacopaj på nyårsafton och sedan har några av er läskat mig på instagram med att ni ätit tacos i olika former så nu har även vi ätit tacopaj här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.