Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Min syster var snabbare och testade, och jag fick smakprov - det smakade cream crackers. Nu har jag en sats av brödet i ugnen och ser fram emot morgonmålet imorgon
På Söndagar erbjuder de en tre rätters Söndagsmiddag, och vad som var bra var att man kunde välja att beställa vilken eller vilka man ville ha av rätterna till ett delpris, vissa ville t ex endast bara äta av Sillbuffén som var förrätten
Servera grytan tillsammans med något matgryn, quinoa, (blomkåls-)ris eller som den är. Tillsätt efter ett par minuter chili samt curry och stek ytterligare ett par minuter
När jag såg den tyckte jag den var helt perfekt till kiosken med gammalt retromönster med mat-tema. Jag ville inte köpa något nytt utan ville visa att man kan förverkliga sina drömmar utan något som helst ”startkapital”
Jag råkade ut för gallstensanfall förra veckan och måste en tid framåt försöka undvika fett. I eftermiddags improviserade jag dessa väldigt goda chokladbollar
Jag köpte en svamp-apptill telefonken. För att se hur det fungerade okynnes-scrollade jag runt lite och fastnade vid en svamp med ganska lustigt utseende
Jag plockade fram ett gamla receptet i huvudet från Hotell Malmen i Stockholm där jag första gången tillagade denna fantastiska maträtt någongång i början av åttiotalet
Då jag startade Bondens egen Marknad i Vaxholm har jag fått många nya bondevänner, bland annat ysterskan & f d rymdforskaren Marie Backrud-Ivgren på Löfsta gårdsmejeri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.