Servera med grädde och sylt. Gillar ni ostkaka. Ostkakan är klar när den känns fast. Jag älskar det. Den här fuskvarianten på Keso blev otroligt len och god
Ostkaka på Keso med Mandel, Vanilj och Kardemumma. God som den är istället för omelette till frukost eller i en mindre portion som dessert, med bär och grädde
Undrar förresten om ostkakan går att göra med mixad (silken- och fast) tofu istället för ägg. Låt kakan svalna och servera med sylt och eventuellt grädde
Servera ostkakan ljummen direkt ur formen med hallonsylt och vispad grädde. Har gjort en liknande ostkaka en gång förut, men det var väldigt många år sen
Servera ostkakan ljummen eller kall tillsammans med vispad grädde och jordgubbssylt. Lägg den avrunna ostmassan i en bunke och plocka sönder den i småbitar, blanda med äggblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.