Jag är lite trött på tunga, väldigt söta frostings med mycket florsocker och philadelphiaost, som det ofta blir att jag gör, så jag provade en yoghurtfrosting jag hittade hos Tove som har bloggen Baka Baka Liten Kaka
Till Blåbär/banan cupcakes så hade jag egentligen tänkt göra nån sorts vanilj-whipped cream frosting men det gick i stöpet när jag märkte att cream cheesen var slut
Är så nöjd med dessa formar, har sucktat efter dessa jättelänge och förra veckan köpte jag dem och har haft lite svårt vad för cupcakes jag skulle göra som premiär
Blåbärscupcakes med färskost frosting. Anledningen till denna cupcakes provning är att en av tjejerna ska vara mamma ledig en längre tid från jobbet och vill bjuda sina kollegor på cupcakes
Häll upp i muffins formar och lägg på en matsked blåbärssylt över varje muffins. Lägg en klick på varje muffins och sen lite blåbärssylt, gärna hemlagad sylt
CUPCAKES. 1 florsocker , strö över cupcakesen om så önskas. 1. sätt ugnen på 175 grader. 2. vispa ägg, vaniljsocker och strösocker vitt och pösigt/fluffigt
En fördel är om dina rainbow-cupcakes får stå över natten och suga till sig vätskan ur frostingen. Blanda alla frostingingredienser i en bunke, häll i några droppar valfri karamellfärg och ställ in i kylskåpet
Har man frysen full med blåbär som jag har då blir det mycket blåbärsbak. Mumsigt god var denna paj. Söt med en frisk och somrig smak av blåbär och jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.