Lägg äggvitan i en annan skål och slå sönder den med en gaffel. Skålla och skala mandlarna. Doppa mandlarna i äggvitan och därefter i sockerblandningen
Jag valde att spritsa dessa härligheter med en fuskvariant på chokladmousse, väldigt smidig och väldigt lätt den enda är att den ska stå kallt riktigt länge gärna över natten annars spricker den när den vispas men den som väntar på nått gott
Lagom söta och svåra att sluta äta. Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Sära mandlarna. 4dl mandlar 1 äggvita 1tsk kanel 1dl socker Vispa upp äggvitan lätt, häll i mandlarna och rör om. Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i 200 gr. - Läs hela inlägget här 4dl mandlar
Rör i mandlarna. Blanda med florsocker och vatten. Häll ut mandlarna på oljat smörgåspapper. Forma och tryck massan runt mandlarna, en och en försiktigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.