Raw chokladkola. Nilla's Kitchen. Helt otroligt goda. Seg och tuggig chokladkola när den är som bäst. Faktiskt ofattbart enkla och snabba att göra dessutom
Jag har gjort dessa rawchokladbollar några gånger nu, och de blir bara godare och godare. Jag anser att de smakar väldigt likt vanliga chokladbollar fast godare
Jag testar glutenfria recept, mjölkfria recept och recept utan raffinerat socker. Att skippa chokladbollar bara för att de innehåller både socker, mjölk - och glutenprodukter behöver inte vara ett statement längre
På den tiden gjorde jag chokladbollar med socker, men eftersom jag fortfarande tycker om chokladbollar byter jag helt enkelt ut det raffinerade sockret mot sötströ eller sukrin
Idag blir det ett recept på min kompis Majas rawfood-chokladbollar. Jag har smakat flera olika raw food-bollar där många varit torra och sorgliga, men inte de här, minsann
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.