Ja jisses, det här är nog bland det godaste jag har ätit. Asiatisk mat är verkligen gott och köket har sin speciella karaktär med söta och salta smaker som möts
En bra sak med att ha en matblogg så här är att man tvingas tänka nytt hela tiden. Ofta går jag hem från jobbet och tänker som det knakar på olika kombinationer av ingredienser och vad det kan tänkas resultera i
Idag gjorde jag gyoza. Låter namnet inte bekant. Well, jag visste inte heller exakt vad det var förrän jag googlade och insåg att gyoza är bara den japanska versionen av kinesiska dumplings (jiaozi)
Det är dags att börja utforska nya områden i den veganska smakvärlden. Och häromdagen gjorde jag onigiri (Risbollar med fyllning) som ofta serveras som lunch i Japan
Ett tag har jag gått och suktat efter japansk mat. Alltså riktig japansk mat. Sådant som man kan få på en riktig japansk restaurang – det vill säga annat än sushi (no shame over sushi dock)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.