Den bara finns där och är medgörlig, söt och läcker. Jag har skrivit om det förr och skriver det igen. Det jag älskar med sötpotatisen är att den blir god hur man än behandlar den
vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Jag serverade med sötpotatis i ugn och broccoli. Enkelt, snabbt och jättegott. Igår lagade jag fisk till middag enligt ett av mina absoluta favoritrecept - torsk i ugn med purjolöksgrädde
Sötpotatis är lite av en bortglömd rotsak men det kan vara riktigt gott, speciellt som i det här receptet där jag ökat på sötman med honung och sedan balanserat det med balsamvinäger och rostade pinjekärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.