Eftersom det är måndag är det dags för ett nytt vegetariskt recept och denna gång blir det en värmande sötpotatissoppa smaksatt med chévre och pumpafrön
Avsluta med lite flingsalt och nymald svartpeppar. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Glömde ta en bild på anrättningen i sopptallriken så ni får nöja er med tillagningsbilder. Mixa soppan slät, smaka av med citron, chiliflakes och späd soppan med mer vatten om det behövs
vatten (späd med mer om så önskas) 1 tsk buljongpulver , el. ½ buljongtärning), vegetarisk 2 tsk rapsolja 0 svartpeppar 0 rostad lök , att toppa med Köp receptet Näringsvärde Kcal
Mixa sötpotatissoppanmed stavmixer eller i matberedare. Servera med limeklyftor (valfritt) och garnera om du vill med några blad färsk koriander (valfritt)
En förrätt med få ingredienser men som alla är i perfekt harmoni. Hon har nu i sommar upptäckt att getost faktiskt är mycket gott, så nu finns det ju mycket att testa på det området
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.