1 msk fishsauce (thailändsk). Blanda alla ingredienser i en kastrull. Låt koka upp och sjud sedan såsen i ca 5 minuter, tills den tjocknar något och klarnar
Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Det sista receptet på thaimat på ett tag. -) Det är visserligen gott med thaimat ibland men nu har vi gått tillbaka till mjölkinnehållande kost och sonen har inte visat några tecken på magont
Visserligen har jag aldrig varit i Thailand, aldrig ätit på thai men jag har ändå gett mig på en tolkning av en av Thailands populäraste rätter - Tom ka gai - en riktigt het kycklingsoppa
Thailändsk kycklinggryta 4 port. Min sol försvann typiskt nog. så jag fortsätter väl här och bjuder er på ännu ett recept och hoppas under tiden att solen vågar sig fram igen
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Thailändsk fläskfilégryta 4 port. Den här grytan blev riktigt god och lite het som jag ju gillar. Den innehåller både chili och ingefära, 2 riktiga favoritkryddor
Ingredienser Portioner. 4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.