Så sagt och gjort. Marsipanen och vaniljkrämen köpte jag färdig. Imorgon tänkte jag besöka matmässan "Passion för mat" som slår upp dörrarna och har öppet hela helgen på Eriksberg i Göteborg
Inte en droppe olja och ändå så gott. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Så var det lördag igen, då brukar jag dela med mig av ett recept på något litet söttoch gott. Idag ser det tyvärr annorlunda ut hos många, godis har blivit något både stora och små äter alla veckans dagar
Blanda väl ihop fetaost, färskost, crème fraiche, honung och basilikablad i en skål. Plasta in och ställ in i kylen i minst en timme så att den hinner dra smak och sätta sig
Så jag fick minst sagt en överraskning igårkväll då jag hade öppnade potatisen jag hade ugnsbakat i en timme och såg att inkråmet inte alls var orange som på en vanlig sötpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.