Og siden det tok en stund før jeg konkluderte med hva jeg synes var best, er oppskrift på den søte gjærbaksten på bloggen dermed gjengitt med en viss variasjon
I dagarna skördade jag de första rabarberna från vår planta som är belägen i ”kryddbacken” där jag odlar förutom denna ört (yes) så finns smultron, som ses i bakgrunden i dessa rör
Här är min fina form från Rice. Tänk att den gör verkligen bilden med sin fina form och pastellfärg. För maten blir ju så mycket godare när det ser gott ut
Här är min fina form från Rice. Tänk att den gör verkligen bilden med sin fina form och pastellfärg. För maten blir ju så mycket godare när det ser gott ut
När man har provat att baka sina egna pizzor i vedeldad stenugn är det svårt att någonsin bli riktigt nöjd med att köpa en "vanlig" pizza i butiken runt hörnet
Disse bollene er søtet med honning og inneholder kesam. Gjærbakst er vår absolutte favoritt. De er fantastisk gode og supre og ha liggende i fryseren til overraskende besøk
Smak deg til så den ikke blir for søt. Påskehøytiden og en hel ferieuke står for døren. I tillegg til å puste inn frisk sjøluft er planen min å kose meg med familien, matlaging, tur med hundene og kanskje plante noen urter i kjøkkenhagen
Skär till och snygga till sidorna på rödingen, salta och låt stå 20 minuter. Grillen är förhoppningsvis redan tänd så gör ett litet paket med spån och lägg på kolbädden
Jeg pleier å bruke matyoghurt, melk og modne, søte mango. MangoTyrkisk yoghurt, matyoghurt eller yoghurt naturellMelk KardemommeSukker - dersom mangoen ikke er søt nok (jeg har ennå ikke hatt behov for det)Slik gjør du
Jeg benytter derfor anledningen til å blogge litt om en søt og deilig asiatiskinspirert dessert. Med så stor tilgang til søt frukt som man har i Vietnam, har man ikke utviklet dessertmenyen noe videre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.