Helgen kommer lika snabbtsom den försvinner tycker jag. Denna veckan har jag i stortsettnästan varje dag tills idag förberett en förlovningstårta men olika steg
På trettondagen var på på middag hos våra goda vänner J och J. Det händer ganskasällan numera att jag blir bjuden på något som jag aldrig tidigare smakat i en eller annan variant, men den Öjebytoastsom J och J bjöd på var en ny smaksensation, sombokstavligt talat fick min gom att jubla
Denna kaka bakade jag i torsdag då vi hade målar- och snickarhjälp här, tack J. (Kika gärna in i J'swebshop Unzip, där han säljer underkläder från Salming och Frank Dandy)
Fyra lammkotletter "frysta", en dl olja, sexvitlöksklyftor, fyra msksoya, fyra sparris, smör, salt, svart peppar, timjan, rosmarin, paprikapulver, en påsevintermixsallad, en halv röd lök, sexkörsbärstomater, ett gäng valnötter
Igår kom jag hem från min och J's tripp till Ullared, allt flöt på fint. Dessa mackor gjorde jag innan vi skulle åka, för att vi skulle få lite mat i magen innan vi entrade affären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.