Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Pensla med 2,5 msk olivolja. Jäs bullarna under duk i 30 minuter
Forma till släta bullar och lägg dom i alluminiumformar ställda på plåtar. Mortla saffran med 1 tsk strösocker. Pensla bullarnamed ägg och grädda dom i mitten av ugnen i 7-9 minuter
Rulla ihop bullarna och lägg dem i formar. Säsongens godaste ♥Tänk lussekatt fast i kanelsnäckeform med riven vit choklad & riven mandelmassa som fyllning, kryddat med en aning kardemumma
Blanda i risvinägern som du har rört ihop med sockret. Vi gjorde treolika sorter. Låt det rinna av och lägg det i en gryta med 8 dl vatten. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv
Dessa saffransbullar är så vansinnigt goda. Rulla ihop och skär bullarna och lägg i formar. Smöra med hälften av smöret och hacka chokladen och strö halva den över smöret
Idag gjorde jag treolika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
Bullar kan man nu förtiden får i en massa olika former och smaker. Jag vet faktiskt inte vilket som är bäst utan båda är bra på olika sätt och går att göra väldigt mycket och roliga saker med
Detta år gjorde vi treolika laxpatéer, med vaniljsmak, med dillsmak och med chilismak. Lägg köttsida mot köttsida med all ev resterande salt/socker/dill blandning emellan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.