Citronmarinerad fänkål och lax. Jag hittade ett recept på citronmarinerad fänkål i senaste numret av tidningen Matkärlek och kände direkt att jag var tvungen att testa det
Sommar och grilltider och vi vill ha enkla, goda tillbehör som inte kräver så mycket tid och jobb. Till den grillade lammfilén med vitlökssmör testade vi ugnsrostad fänkål med parmesan och det var en riktig hit
Postat av Helena tisdag 18/08 2015 kl. 9. 41 Kommentera. Dressad fänkål. Jag älskar verkligen fänkål och äter den lika gärna rå och tunt skivad med en dressing, som bakad i ugn
Äntligen fick vi lite sol igen. Det har blåst rejält idag men det har i alla fall inte regnat något som det ju har gjort i några dagar nu, rejält också
Inte för att jag drabbats av hybris eller så men idag (läs 16 januari) reagerade jag på en matbloggspost som, bortsett från de fantastiskt urtjusiga stilleben påminner fasligt mycket om både mina kålrotsfrittes (vilka jag gjorde rödbetsmos till istället för tomatketchup) och idén om att dippa stänger av rotsaker andra än den mer välkända potatisen Har hon månde tro snott idén av mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.