Saffransbullar med vanilj och kardemummafyllning - utan mjölk, ägg, gluten, soja
Mera matglädje med matallergi
Mera matglädje med matallergi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 bullar
  • Degen
  • 25 gram jäst
  • 75 gram mjölk och sojafritt margarin
  • 1/2-1 dl ljus sirap
  • 2 1/2 dl ljummet vatten (eller mjölkfri dryck)
  • 4 dl rismjöl
  • 2 dl majsmjöl
  • 1/2 dl potatismjöl
  • 1 pkt saffran + lite socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • 1/2 tsk salt
  • Fyllning
  • 100 gram mjölk och sojafritt margarin, rumsvarmt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 0, 75 dl socker
  • 1 tsk kardemumma

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.