Blåbärsglögg medkanel, kardemumma ochstjärnanis bjöd ICA på under sin julfrukost i september. Den var så världsgod att jag bara måste dela med mig till er inför adventstider
Idag gjorde jag en ugnspannkaka medpäronochkanel. Servera med tex. Kaneloch honung. Jag gillar verkligen ugnspannkaka, det går snabbt och lätt att göra och är så himla gott
Repa och skölj bären. Blanda vinbär, päron, vatten, strösocker ochkanel i en gryta och sjud på svag värme under omrörning i ca 20 minuter. 1 kanelstång
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.