Riv ner mandelmassan direkt i mjölblandningen och rör om då och då mellan "rivningarna" så att mandelmassan inte blir en stor klump utan sprider sig jämnt
Fyra matskedar av något som motsvarar strösocker i sötma är i alla fall en mängd som fungerar bra här hemma, och som ändå är tillräckligt sött för att kunna bjuda sockergrisar på utan att de grimaserar vid fikabordet
Riv ner mandelmassan direkt i mjölblandningen och rör om då och då mellan "rivningarna" så att mandelmassan inte blir en stor klump utan sprider sig jämnt
Det blev en gammal favorit, mjuk och luftig saffranskaka med chokladglasyr. 6 ägg200 g smör4 dl strösocker1 paket saffran1 msk vaniljsocker2 tsk bakpulver4 ½ dl vetemjöl½ dl mjölkGlasyr3 dl florsocker50 g smält smör2 msk vaniljsocker4 msk kakao2 msk kaffe1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.