Hela förra vecka åkte jag dit på en dunder förkylning som gjorde mig totalt utslagen, inte hände det mycke här hemma och jag känner mig forfarande inte fit for fight
Blanda allt i en större kastrull. Koka till 124 grader, använd termometer. Alt. gör "kulprovet". Prova med att hälla lite knäcksmet i kallt vatten , när den är klar skall du kunna rulla till en kula
Blanda grädde, sirap, socker och smör i en tjockbottnad kastrull. Koka under omrörning i ca 20-30 min. Låt koka till ca 140° eller gör kulprovet (Droppa lite knäcksmet i ett glas kallt
Något som hör julen till är ju självklart knäck och de finns nu med många olika smaksättningar, exempelvis lakritsknäck, saffransknäck, limeknäck, chiliknäck, chokladknäck mm
God morgon på er. Jag började den här veckan med att kickstarta igång ett nytt träningsprogram och det känns inte het fel efter att ha njutit av både god mat och dryck i Frankrike
Blanda alla ingredienser utom mandeln i en kastrull, koka 10-15 minuter. Gör kulprovet. Klarar inte smeten kulprovet, koka några minuter till och gör ett nytt kulprov
1. Blanda allt i en större kastrull. 2. Koka till 124 grader, använd termometer. 3. Alt. gör "kulprovet". Prova med att hälla lite knäcksmet i kallt vatten , när den är klar skall du kunna rulla till en kula
Häll kokossocker och saffran i en kastrull. Tillsätt honung, havregrädde och salt. Låt blandningen koka lugnt tills smeten klarar kulprovet (Droppa 1 tsk smet i ett glas med kallt vatten
Så här gör du. Häll kokossocker och saffran i en kastrull. Tillsätt honung, havregrädde och salt. Låt blandningen koka lugnt tills smeten klarar kulprovet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.