Saffranskryddad fisksoppa med lax och torsk
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 370 gram torskfilé , Köp havsvänlig torsk, eller sejfiléer 300 gram laxfilé(er) 150 gram skalade räkor 1 st purjolök(ar) 1 st vitlöksklyfta(or) 2 dl vatten 2,5 dl vitt matlagningsvin 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl crème fraiche 1 paket saffran 1 tsk salt 0,5 krm svartpeppar 1 tsk timjan 1 tsk basilika 0 odefinierad olivolja 3 msk fiskfond , ca., smaksätt efter eget tycke Köp receptet Näringsvärde Kcal: 449 Protein: 40 gram Fett: 26 gram Kolhydrater: 6 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.