Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna medsmörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Jag väljer många gånger att smaksätta smörkrämenmed citron när jag bakar tårta. Det var över ett år sedan jag testade det och sen dess har det hängt med
Spritsa ut frostingen på dina svala saffransmuffins. Vill du också ha julstämning hemma hos dig kan jag rekommendera de här smarriga och juliga muffinsarna med saffran och pepparkaksfrosting
Vi var tvungen att tömma hela köket på precis allt då Anticimex skulle komma hit och spruta lite insektsmedel för att få bort de små hemska elaka mjölbaggarna som flyttat in hos oss, ja inte var de inbjudna heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.