Saffranspaj med bacon och tomatPajdeg3 dl vetemjöl150 g smör2 msk kallt vattenFyllning10-14 körsbärstomater1 gul lök140 g baconÄggstanning3 ägg3 dl vispgrädde1,5 dl riven lagrad ost0,5 g saffran1 tsk salt1 krm svartpepparArbeta ihop smör och mjöl i en skål alt
Så här dags i början av november är det redan dags att börja fundera på julen. Vilka ska man fira med, vart ska det firas, julklappar, pynt, börja hoppas på en vit jul osv, men framför allt på allt gott det ska bakas
Så här dags i början av november är det redan dags att börja fundera på julen. Vilka ska man fira med, vart ska det firas, julklappar, pynt, börja hoppas på en vit jul osv, men framför allt på allt gott det ska bakas
Dagens middagstallrik bestod av saffranspaj med bacon och tomat,revbensspjäll, köttbullar, sås, potatis och salladSusanne bjöd på efterrätt, en gammal klassiker - Radiokaka
Pajdeg. Lägg mjöl, sesamfrö, smöret i bitar i skålen till matberedare och mixa till en smulig massa. Tillsätt vattnet och kör tills det bildas en degboll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.