Saffransrisotto med Lax & Skaldjur
dewdropia
dewdropia
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,5 g av
  • 20 sådana kuvert
  • lussekatter
  • 50 bullar
  • 500 lussekatter
  • kuvert saffran
  • skaldjur
  • 4 port
  • 400 g lax
  • 200 g blandade skaldjur
  • 1 avokado i tärningar
  • 1 purjolök
  • 3 strimlade soltorkade tomater
  • 500 g körsbärstomater
  • apelsin
  • 1 hackad schalottenlök
  • 1 kuvert saffran
  • 1-2 msk olja
  • 4 dl arborioris
  • 8 dl grönsaksbuljong
  • 1 dl vitt
  • pressad apelsinsaft
  • 4 msk philadelphiaost
  • ½ dl lättcréme fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.