Gnid in skaldjurenmed blandningen och grilla dem hastigt på båda sidorna. Krydda med salt och peppar. Servera skaldjuren tillsammans med risotton och riv eventuellt över lite färsk parmesanost
Smaka av med salt och peppar. Saffransrisotto. Denna gången blev det lax. Laxen. Jag fortsätter lära mig laga fisk och försöker äta en liten tugga varje gång fast det är vidrigt
P) Saffransrisottomedskaldjur är däremot väldans himla gott så det fick det bli ikväll. Visst äter jag det och tycker ju inte att det är äckligt på något sätt, men det är ingen större risk att jag skulle ställa mig och baka en sats med lussekatter (vilket iofs också kan ha sin orsak i att jag inte kan baka för fem öre
Garnera med skalade räkor, små rullade laxskivor, röd rom, gurka, citron och dillkvistar. Blanda samman ingredienserna till fyllningen, smaka av med citronsaft, salt och peppar
salt & peppar. salt & peppar. Lager 1 & 3. 200 g varmrökt lax. 200 g varmrökt lax. Denna Smörgårtårta gjorde jag förra helgen men den har legat obloggad nu
Saffran i mat är faktiskt så gott att jag nästan tror att det blir något med det imorgon också. ) Jag älskar ju saffran i mat och till lax och skaldjur passar det nästan läskigt gott
Garnera med skalade räkor, rullade laxskivor, kaviar, dill och gurka. Blanda samman alla ingredienserna till fyllningen, fördela den på brödskivorna, det ska var tre lager med bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.