men här är nästan samma sak, en oinspirerad kväll kikade jag i kylen och frysen ochskafferietoch lyckades plocka ihop denna sallad som hade dugt lika gott mitti sommaren
Eftersom det är gott om tomater just nu, och man kanske intehinner äta upp alltihop just nu, passar det ju galet bra att syltainoch ta fram lite senare
InläggetGlutenfrioch vegansk Noodle Bowl på mittvis dök först upp på Malinsdriftigheter. Det här är minvariant på den trendigaochsupertrevliga Noodle Bowl
IngredienserPortioner. 1 sats 1 1/2 kg squash 5 paprikoriolika färger 2 1/2 l vatten 1 1/2 dl salt 3 dl ättiksprit (12%) 3 dl vatten 6 dl strösocker 1 1/2 tsk gurkmeja 1 msk senapsfrön ev Atamon (se Tips) Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I flera månader nu har jag provbakat massor av recept ochmixtratoch haft miginförsmaktävlingen på Cupcakekalaset då jag vann med mitt bästa recept förra året så var det intelika enkelt denna gången
Häll det över grönsakerna och låt det stå över natten. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden iingredienserna
Strö de fintskivade rabarberna och jordgubbarna i en pajform, formen behöver ej smörjas. Smält smöret i en liten större panna på svag värme, tag bort från plattan
Röd ochhärlig blev den med tomater och ajvar relish. Det blev en tisdagssoppalite på en spik. Dessutom sken solen in genom köksfönstret (trots oputsat glas) och det blev ännu roligare att stå i köket och pula
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.