Saftiga och goda. Alltså ett lite grövre, saftigare och näringsrikare vetebröd. Uppdaterat recept. Många som bakat receptet har älskat det och det har funkat bra
Det är saftigt, smakrikt, nyttigt och håller ihop. Tvärt emot det glutenfria brödet man får när man bakar med diverse glutenfria mjölmixer som blir torrt och smuligt så blir det här brödet extra saftigt och håller sig fuktigt längre än t
Tårtan är saftig, kompakt, smakrik och påminner om klassisk fransk chokladtårta. 2 dl det vita/fasta i en bruk kokosmjölk när den varit kyld (kan ersättas med 2/3 puré av sötpotatis* och 1/3 smält kokosolja)50 g mörk choklad1,5 dl kaffe (riktigt starkt, gärna espresso) 2,5 dl (16-20 st) urkärnade saftiga färska dadlar2 krm salt2 krm vaniljpulver
Jag ville dela med mig av ett av recepten som jag har tagit fram speciellt för Saskia’s (Rabarber Healthy Living – Detox and Nutrition) 10-dagars-Höst-detox-program
Vi fotade kanelbullar, glutenfri och mjölkfri jordgubbstårta, glutenfria småkakor, saftig glutenfri sockerkaka, glutenfria kärleksmums och en massa härliga stämningsbilder
Hittade ett recept som jag modifierade något först pga av ett misstag då jag tog rismjöl istället för durramjöl + hade i sånt som jag tycker om såsom frön och tranbärspulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.