Skär köttet ilämpligabitar och stek dem på hög värme runt om. Smaka av med salt och peppar och red av den med litesåsredning om du vill ha den tjockare
Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft avapelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivadvitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Till efterrätt kommer det bli en variantavtrifle, en vanlig dessert iStorbritannien och Australien, så idag förbereder jag med att baka en saftig sockerkaka som är en avingredienserna
Det bästa är att det smakar riktigt gott, är både luftigt och litesaftigt. Gillar bröd som man kan frysa in och bara ta fram ett litet antal avlite då och då
Marockanska kryddor såsom saffran, kanel och spiskummintillhör några avminafavoriter. I den här smakrikagrytan kommer proteinerna från både baljväxter och vegfärs
Kavla ut degen till en rektangel. Lägg bullarna i formar på en plåt. ”plåtolle”, en stor låda eller något annat tättslutande, eller ställ plåten/plåtarna i en kall och avstängd ugn tillsammans med en skål med varmt vatten
Skär vitkåleni tunna strimlor och steki en gjutjärnspanna tillsammans med löken som finhackats. När kålen har mjuknat och löken är glansig så tillsätter du de krossade tomaterna, harissan & linserna som är kokta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.