Originalreceptet på biffarna kommer från Remsan som hade gjort jordnötssås till och Charlotta gjorde om såsen till en gräddigtomatsås, jag tackar hjärtligt för det här smarriga receptet tjejer
Vill man inte ha vitlöksbiffar går det bra med vanligabiffar eller köttbullar istället. En enkel men ändå smakrik vardagsrätt där Dolmiosfärdiga tomatpastasås med basilika utgör grunden i den gräddigatomatsåsen
Det här är verkligen en god rätt som tjänar på att koka bra länge så köttet blirordentligt mört. Den är lätt att laga och tar inte lång tid, ja, förutom när köttet ska koka då men då ”sköter den sig ju själv” om man säger
Krämig, gräddig pasta. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödigtidi köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
Biffar. Måndag = Vegetariskt. Tomatsås. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Härligabiffar proppade med feta och vitlök och en mustigtomatsås med kryddor och lite honung. Gör såhärBlanda ströbröd, mjölk och potatismjöltillbiffarna
Idag när tiden va kommen för litematlagning , så gjorde jag underbart goda taco biffar. Alla här hemma ville att jag skulle lägga upp receptet i bloggen , så jag inte glömmer bort hur jag gjorde dem
STRIMLADBIFFITOMATSÅS. Att laga till en festligmåltid behöver intealltid ta all världens tid. Med ett mört kött är den här rätten färdig på dryga halvtimmen
Blanda svarta bönor, buljong, fisksås, ostronsås, sesamolja och socker i en liten skål. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna och fräs hälften av vitlöken under omrörning på medel-värme tills den är ljust brun
Biffar med pasta och tomatsås. Forma färsen tillbiffar. Hur har helgen varit. Tomatsås. Salta, peppra och stek biffarna på medelvärme tills de är genomstekta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.