Den här sagolikt goda linscurryn med blomkål och morötter rörde jag ihop häromdagen. Vi käkade den smaskiga grytan med lite färska grönsaker, basmatiris och en klick av min godaste äppelchutney (se här)
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Både mamma och min mammas bästa vännina firades i helgen då de båda fyller år med en dags mellanrum. Vädret har varit ljuvligt, sådär lagom höstkallt med härliga färger och solstrålar
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Det blir även mitt bidrag till Månadens sötsak som har ett passande tema den här månaden – Sagolikt. lite färdig marsipan (innehåller glukossirap – våra är mest för att piffa upp tårtan och kommer inte ätas
Sagolikt god och perfekt att bjuda på om det inte ska krånglas till en massa. Idag kalasade ett gäng busiga smågrabbar på grillkorv i öppna spisen, glassuppläggning och putande fulla fiskdammspåsar
Ta bort kärnhuset ur päronen och skiva dem. Salt, peppar, olivolja och balsamvinäger över det. Till den vegetariska lasagnen jag gjorde häromdan så blev det denna salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.