I receptboken Till grillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltugg och marinader till matiga rätter, såser och spännande sallader
Smaka av med salt, peppar och ev lite chiliflakes. Ev lite chiliflakes. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Koka ägget, gärna så att gulan är lite rinnig. Skär tomat, gurka ochsallad i bitar. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Lite olivolja ringlad över och ett par par varv med svartpepparkvarnen och vips har man en god och fräsch sallad till maten
Jag älskar sallader av alla de slag och blir verkligen lycklig när jag hittar nya favoriter. Den är frisk med en touch av citron samtidigt som färsk chili ger lite bett till allt det milda
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. Sedan fick de dra en halvtimme i en marinad av ett par tsk riven ingefära, några msk rapsolja, en tsk sesamolja, två msk risvinäger, en msk citronsaft, en halv hackad röd chilifrukt, salt ochlite honung
Allt fräses på stekpannan ochslutligen hyvlas lite parmesan ovanpå. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.