4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig sallad på morot, äpple ochgranatäpple, som passade alldeles utmärkt
Det blev grönsalladmed tomater i klyftor, apelsinbitar och krispiga granatäppelkärnor. Men här kommer en härligt fräsch sallad som vi gjorde idag till middagen
Toppa salladenmed den hyvlade parmesanenoch de rostade pumpakärnorna. Bygg ett berg av sallad i mitten av tallrikarna, garnera med den lite knapriga ostronskivlingen och den vackra schalottenlöken
Det blev alltså färdigmarinerad (smokey BBQ) Nötytterfilé medfärskpotatissallad. Jag tycker smaken och saftigheten i jordbubbar 'gifter sig' mycket bra med kött faktiskt
Sen är det klart att njuta, jag serverade salladen tillsammans med ett glas gott rött vin. Över hela salladen strödde jag grovriven parmesan samt skivor av smörstekt oxfilè
Krydda med en god olivolja, lite citronsaft, salt och svartpeppar. Jag la ruccola på ett stort fat, rev bresaola i lagom ätbara bitar , på med massa grovriven parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.