Det blir mycket grönt med LCHF så att investera i en salladscentrifug är riktigt smart. Lägg salladen i en skål, strimla mozzarella, paprika och basilika och strö över
Torka av bitarna med lite hushållspapper. Fräs aubergine och paprika, var för sig, tills de mjuknat. Häll efter hand över de stekta grönsakerna i stekpannan med lök utan att röra om
Italiensk salladskrydda. Fräs löken med nötkött. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
Låt fröna svalna och blanda sedan med skivad rödlök, sköljda kikärtor och machésallad. Sallad. Kör vitkål med skärblad i en mixer eller hushållsassistent (kan man också skära det tunt för hand)
Annars är salladen riktigt god ihop med lite grillad kyckling eller en bit lax. Den här fräscha salladenmed vattenmelon, valnötter, färska bär och feta-ost är en riktig sommar-hit
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.