Till slut blev det en ljummen sallad på risoni, polkabetor, fetaoch serranoskinka. Koka risonin enligt anvisningarna på paketet, när det är ca en minut kvar lägg även ner sockerärtorna och låt koka med den sista minuten
Toppa medsalladslökoch dressa med citronsaft, olivolja, salt och peppar. Förra veckan gjorde jag denna otroligt goda ljumma sallad, som nog kommer att bli en sommarfavorit
Jag ska snart kolla in Anne Lundberg och Paul Svensson på SVT men först - recept på den här Ottolenghisalladenmed päron och pecorino som vi faktiskt åt för första gången på nyårsafton förra året
Lägg upp salladen, fördela frukten över, och smula över fetaosten. Den här salladen är jättefräsch och god, och passar exempelvis till en grillad eller ugnsstekt kycklingfilé eller fläskfilé
Jag ville hitta på en ny sallad till kvällens middag och den här blev det. Tranbären tänkte jag strö över köttet ett tag men de hamnade till slut i salladen
Jag hittade ett recept i Food and Wine på en gulbets- ochblodapelsinsallad, men vi gjorde en på blandade betor och vanlig appelsin och det blev god den med
Fördela det knapriga brödet, ruccolasalladen, gurka, rödlök och grönmögelost på tallrikar. Pensla brödskivorna med lite olivolja och strö över parmesanost
Saker som får din sallad att bli en rolig middag. Blandad sallad i bottenLite finstrimlad fänkåltunt skivat päronnågra körsbärstomaterngn form av lök+lätt kokadesockerärtormorot i bitar+rostade valnötterbit halloumi+Dressing för 2 pers
Blanda crème fraîche med riven parmesan och servera som dressing till salladen. Skölj romansalladenoch rucolan, slunga den i en ren kökshandduk och lägg den i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.