Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Fördela rödbetor, äpple och avokado jämnt över det gröna. Salladen går utmärkt att äta som ensamrätt, men funkar också som tillbehör till exempelvis lamm eller kyckling
Salladen serverades till grillat. Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Varma rödbetor och chevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
Både jag och Carro åt den här salladen under ett ständigt "mmm". Om du, som jag, brukar leka TV-kock, har du i förväg gjort salladen som det varma ska serveras på
En supergod lunchsallad, servera med ett gott bröd och en god olivolja. 1 romansallad. 1 dl hallon. 2 msk hallonbalsamico. Dela getosten i små bitar, lägg i en skål, häll över hallonbalsamicooch låt stå 30 minuter. Strimla salladen grovt, skär rödbetor i små tärningar, dela tomaterna i 4 delar, blanda ihop medhallon, nötter och ost, ringla över lite olivolja. 1 romansallad 2 kokta rödbetor. 6 körsbärstomater 1 dl hallon. 2 msk hallonbalsamico
Till påskbordet i år hade jag med mig en vegansk salladoch veganska chokladbollar. Mycket god och matig sallad som blev uppskattad av alla (vuxna i alla fall) vid påskbordet
Garnera med dill och smörgåskrasse och toppa medbrynt smör precis före servering. Lägg upp ingredienserna på tallrikar med klickar av crème fraiche och rom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.