Jag serverar dessa med salsadip och creme fraiche. Tack alla för ert underbara stöd. Ni är så fina. ♥. När jag är nere såhär så är den bästa terapin att ställa sig i köket
En annan version bestod av kyckling, salsadip, champinjon, lök, yoghurt och ost. När jag skulle baka pajer till helgens kalas ville jag testa ett nytt recept
Servera gärna med salsadip blandad i grekisk yoghurt. Jag har haft taco-ugnsomeletten på menyn länge, men varje gång har jag justerat receptet och nu har jag hittat mitt rätta recept
I jobbet hade jag grädde, smör och lite salsadip. Biffbitarna fick en upphettning som hette duga innan jag smällde i både vitlökscréme fraichen och salsadipen, röde om och spädde ut det hela med lite grädde
Jag stod som vanligt och stirrade i kylskåpet innan jag kom på det, tog ut resten av den grillade kycklingen jag hade köpt dagen innan, salsadip och en stor champinjon
3 dl)1 dl salsadip (sån man har till tacos)grädde (ca. Förra gången jag tillredde denna broiler-/kycklinggratäng hann jag inte fota maten innan den var uppäten så jag tog den andra chansen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.