Salsiccia med kålrotspuré, rostad paprika, rostad majs och syrade gulbetor
Kocksnack -
Kocksnack -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 4 st färska salsicciakorvar
  • 600 g kålrot, skalad och tärnad
  • 100 g smör
  • 1 burk majs, avrunnen
  • 2 spetspaprikor, skuren på längden och halverad så du får 8 bitar 1 huvud broccoli, delad i buketter
  • 50 g sockerärtor, skurna på längden
  • 2 st gulbetor, tvättade och skivade med skalet på
  • 2 msk vatten
  • 1 msk ättika 12%
  • 1 msk socker
  • alfalfagroddar
  • rapsolja
  • salt
  • vitpeppar
  • 4 portioner
  • 4 st färska salsicciakorvar
  • 600 g kålrot, skalad och tärnad
  • 100 g smör
  • 1 burk majs, avrunnen
  • 2 spetspaprikor, skuren på längden och halverad så du får 8 bitar 1 huvud broccoli, delad i buketter
  • 50 g sockerärtor, skurna på längden
  • 2 st gulbetor, tvättade och skivade med skalet på
  • 2 msk vatten
  • 1 msk ättika 12%
  • 1 msk socker
  • alfalfagroddar
  • rapsolja
  • salt
  • vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.