Salsicciapasta med vitt vin och gorgonzola
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400-500 g pasta (gärna färsk)
  • 150 g gorgonzola
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl vitt vin
  • 300 g salsiccia
  • 1 gul lök, finhackad
  • salt
  • peppar
  • olivolja/smör, att steka i
  • parmesanost
  • färsk salvia
  • 400-500 g pasta (gärna färsk) 150 g gorgonzola 3 dl vispgrädde 2 dl vitt vin 300 g salsiccia 1 gul lök, finhackad salt peppar olivolja/smör, att steka i
  • Till servering parmesanost färsk salvia

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.