Hacka ner lite citronmeliss och toppa med pistagenötter. Har gjort om receptet lite i grundreceptet stod det att man skulle pressa apelsinerna och ha idet med likören, men jag ville ha lite mer tuggmotstånd därför valde jag att ha bitar
Receptet är från Buffé men vi serverade den medpunschmarinerade hallon och blåbär istället. Det är himla gott med punsch i efterrätten, kan jag tala om
Smaka av med mer limesaft, salt och svartpeppar. Salt och svartpeppar. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Putsa, salta och peppra filéerna. Lägg filéerna i en långpanna eller på ett ugnssäkert fat och sätt in en ugnstermometer med spetsen i den tjockaste delen
Krydda rostbiffen rejält medsalt och peppar. Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Flingsalt och nymalen svartpeppar. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Krydda medsalt och peppar och stek den i smör så att den får fin färg runtom. salt, svartpeppar. Hemmagjord marinerad rostbiff serverad med potatisgratäng och sallad
Lägg alla grönsakerna i en ugnssäker form och droppa över olja och strö över salt. Till skyn vispas pannan ur med vatten och låt buljongtärningen smälta ned
bort söt marinad och salta och peppra kycklingbitarna något. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål eller en plastpåse tillsammans med den kyckling du vill marinera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.