Saltinbakad kanin i svampbuljong och örtpappardelle
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl vatten
  • 3 st äggvita (or)
  • 500 gram vetemjöl
  • 500 gram grovsalt
  • 1 olivolja
  • 3 msk rosmarin
  • 270 gram durumvetemjöl
  • 2 st äggula (or)
  • 2 st ägg
  • 1 msk smör
  • 3 dl kycklingbuljong
  • 0.5 dl vitt vin
  • 30 gram torkade trattkantareller
  • 50 gram karljohansvamp
  • 1 st vitlöksklyfta, hackad
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 2 msk bladpersilja
  • 200 gram svamp
  • 4 st kaninlår

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.