i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. o. r. t. n. e. M. å. g. a. K. ä. l. S. k. s. F. C. h. D. m. d. E. v. u. T. ö. 5. 0. -. 1. G. p. 7. H. c. f. L. V. b. y
Skala och halvera lökarnaoch lägg dem i en ugnsfast form med den skurna sidan upp. Den smakar gott till lammstek eller rostbiff, ochfaktiskt som den är, även om den är överdådigtkrämigochmäktig, med bara bröd till
På medgrädde, ost och sedan iniugnen. Första gången jag tillagar falukorv iugntillsammansmedgräddevilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Skär fiskenimindrebitaroch lägg i en litenugnsform, dvs så fiskenprecis täcker botten. Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienserochminimaltmed förberedelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.